Четвер
18.04.2024
22:26
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2017 » Жовтень » 10 » «Козацькому роду - нема переводу!»
    13:18
    «Козацькому роду - нема переводу!»

         Останніми теплими днями вересня учні Новокарлівської і Інженерненської шкіл, які відвідують краєзнавчий гурток КЗ «Центр туризму»ЗОР, під час проведення походу вихідного дня, відвідали «Національний заповідник Хортицю», що у Запоріжжі та історико - культурний комплекс « Запорозька Січ». Метою подорожі було ознайомлення дітей з унікальними памятками, які знаходяться у цьому чарівному куточку, одному з семи чудес України – острові Хортиця.
         Своїми враженнями діляться з вами вихованці гуртка: - « Цей день запам’ятався назавжди нам приємним сонячним днем та яскравими спогадами про нашу мандрівку. Під час екскурсії по Січі ми дізналися багато нового про історію, бойові традиції, духовну культуру Війська Запорозького, навіть набагато більше ніж написано у підручнику з історії рідного краю. На власні очі побачивши острів, могутній Дніпро, ми відчули усю велич та неповторність землі, яка зветься на протязі століть - Запорожжям. Почуття гордості за славне історичне минуле нашого народу переповнило наші серця і ми пишаємось тим, що народилися на цій славетній землі. Наша група дякує керівнику гуртка Юрію Івановичу за незабутій урок історії, який залишиться у нашій памяті, мабуть на все життя."
        Не все можна розповісти та передати учням під час шкільного уроку, який триває лише сорок п’ять хвилин. Такі нестандартні навчало-виховні заходи у формі екскурсій, музейних уроків, походів вихідного дня дають змогу активізувати навчало-пізнавальну діяльність дітей з багатьох предметів, а активний спосіб проведення, пішохідний похід, ще й фізично їх загартувати. Це перший наш похід у новому навчальному році і ми надалі плануємо продовжувати різними куточками нашого краю, щоб «козацькому роду не було переводу!»

        Керівник краєзнавчого гуртка Єфремов Ю.І.,
    Мащенко Анастасія, учениця 6-го класу
    Новокарлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    Переглядів: 385 | Додав: Mihail | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar