Субота
20.04.2024
14:09
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2017 » Жовтень » 06
            Напевно кожен погодиться із твердженням, що найцінніше, що має людина – здоров’я. Тому з метою популяризації серед учнів здорового способу життя, відповідно до Концепції Нової української школи, в КУ «Новокарлівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» були проведені уроки на тему: "Я обираю здорові звички".
            У закладі було проведено виховні години, дидактичні ігри, конкурси, вікторини, організовано виставку дитячих малюнків «Здоровим бути модно». Учні молодших класів мали можливість послухати бесіди та інформаційні хвилинки на тему: «Життя і здоров’я – найцінніша скарбничка людини та дитини»
           Школярі старших класів довідалися багато нового та мали можливість продемонструвати свої знання, набуті на уроках «Основ здоров’я».
    Завданням вчителів-предметників, та класних керівників було у доступній і цікав ... Читати далі »
    Переглядів: 355 | Додав: Mihail | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

    За розум осяйний,
    За мудрість й доброту від Бога,
    Прославимо в віках -
    Звеличимо в піснях –
    Високу працю педагога.

           У світі, якщо уважно спостерігати, ледве не щодня якесь професійне свято. То день пожежника, то день космонавтики, то день торгового працівника... Звичайно, працівникам кожної сфери діяльності хоча би раз на рік потрібен день, коли вони відчуватимуть себе «винуватцями» святкувань.
           Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
           Відбулося таке свято і в нашій школі. В святковій  залі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. Чудовий на ... Читати далі »

    Переглядів: 401 | Додав: Mihail | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

    Вічна слава солдату – герою,
    і солдату без нагород.
    Хто загинув хоробро від бою,
    захищаючи рідний народ.

         Минають роки, відлітають у вічність спогади…
         Минуло багато років відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові свого життя.
           15 вересня, виповнилось 74 роки з дня визволення села Новокарлівки від німецько-фашистських загарбників.
             Багато мешканців села віддали життя в боях з ворогом. З нагоди вшанування пам’яті героїв-визволителів біля меморіалу Слави на честь зв ... Читати далі »

    Переглядів: 388 | Додав: Mihail | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

    Розтанула зоря досвітня,
    Росою вкрилися поля,
    Ласкава, щедра і привітна
    Лежить навкіл моя земля.

           Завдяки прекрасній традиції, яка склалася в нашій школі, кожного року учні та педагоги вибираються в похід. І вже не одноразово стіни нашого навчального закладу чули радісні вигуки ”Ура!”, коли директор Віталій Вікторович стримано оголошував: “Ми йдемо в похід”.
          Ось і цього року,8 вересня, ми вирішили піти у туристичний похід, який присвятили до Дня фізичної культури та спорту.
          Маршрут обрали не випадковий: рідний край, село Українське, яке вражає своєю природною красою. Настрій у всіх був гарний, піднесений.
    Ми гарно відпочили, набралися сил і щасливі повернулися додому.
    Цей день був прожитий недаремно, адже він подарував нам ще одну незвичайну зустріч ... Читати далі »

    Переглядів: 367 | Додав: Mihail | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

              Є восени такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Так-так! Це 1 вересня!
             Перше вересня у КУ «Новокарлівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» розпочалось традиційно – першокласники крокували з батьками за ручку, учні ставали рівненькими рядочками з букетами квітів.
            Урочистості розпочалися вітальними словами керівника навчального закладу. Директор школи Цикало Віталій Вікторович привітав зі святом всіх школярів, вчителів та батьків.
    "Наша з вами рідна школа вже засумувала за сміхом дитячим, за гаміром. І тому сьогодні щиро і радо вітаємо всіх учнів, а особливо 6 маленьких першокласників, які вперше переступлять поріг нашої школи", - сказав він.
    Першачки отримали традиційні подаруночки від одина ... Читати далі »
    Переглядів: 380 | Додав: novokarlivska111 | Дата: 06.10.2017