П`ятниця
26.04.2024
03:48
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2016 » Вересень » 8 » Перший дзвоник
    11:40
    Перший дзвоник

         

             1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.
              Радісна, піднесена атмосфера панувала на подвір’ї Новокарлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.
             Перший урок у школярів розпочався з віршів та лекцій, присвячених 25-й річниці незалежності України.
             У 2016/2017 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 6 допитливих і непосюдичих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Гучним оплесками зустріли їх  присутні, яких привела на лінійку перша вчителька  Я.М. Головань - талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою і святкових розваг. Вони із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах.                          Хвилювалася й випускниця, адже це її остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вона стане дорослою і покине свою другу домівку – школу.
            Директор школи В. В. Цикало привiтав з початком нового навчального року учнiв, їхнiх батькiв та вчителів, побажав  нових перемог у навчаннi, спортi, щоб у новому навчальному році  діти отримали максимум позитивних емоцiй, а вчителi пишалися ними. Учні першого класу отримали святкові подарунки із рук директора та бурхливі оплески.
    Представник партії «Наш край» Пащенко Л. О. звернулася з щирими вітаннями до всіх присутніх, а школярам подарувала зібрання творів «Пригоди Гарі Поттера». Про всі незвичайні пригоди хлопчика-чарівника учні дізнаються завдяки колективу «Агрінол» та їх керівника Володимира Люцканова.
            Саме в цей день учні з особливою теплотою та трепетом у серці, привітали квітами своїх вчителів, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.
     

    Хай буде всім нам день оцей, як свято,
    Хай буде щастя в серці у батьків.
    Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий
    Хай буде радість вищою від слів!















     
    Прикріплення: Картинка 1
    Переглядів: 389 | Додав: Mihail | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar