Четвер
02.05.2024
00:24
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2017 » Жовтень » 12 » До Дня захисника Вітчизни.Виховна година «Будемо гідні слави героїв»
    08:30
    До Дня захисника Вітчизни.Виховна година «Будемо гідні слави героїв»

          День Захисника України відзначається в нашій державі 14 жовтня водночас з Днем Українського козацтва згідно з указом Президента України Петра Порошенка. Це данина любові та поваги до захисника Батьківщини, до ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій на сході України та в інших гарячих точках нашої планети.
         10 жовтня 2017 року в нашій школі відбулася зустріч з учасниками АТО, які захищали суверенітет, єдність, недоторканість кордонів України:
        Ю.І.Єфремов – учитель історії нашої школи, керівник історико-краєзнавчого гуртка, ст. сержант, М.І.Діденко – сержант, О.І. Фоменко –  сержант. Усі вони учасники бойових дій, бійці 23-го батальйону «Хортиця».
         Гості розповіли учням про події в зоні АТО, а також закликали дітей добре вчитися, любити свій рідний край, шанувати батьків, пам'ятати історію Батьківщини і віддано її любити. Учні задавали питання, цікавились подіями в зоні АТО.
         Подвиги захисників Вітчизни – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру у своїй країні та далеко за її межами. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.
        Щиро, від усього серця вітаємо Вас зі святом - Днем захисника Вітчизни. Ми хочемо, щоб війна швидше закінчилась і в світі запанував мир. І особливо хочемо, щоб всі воїни, які доблесно захищають нашу Батьківщину повертались живими.

    Ми бажаємо Вам мирного неба та яскравого сонця у житті, незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.

    Учні школи
     

    Переглядів: 447 | Додав: Mihail | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar