П`ятниця
29.03.2024
17:46
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » Архів матеріалів

        З 27 жовтня у школярів розпочались осінні канікули. Для того, щоб відпочинок для учнів нашої школи пройшов якнайкраще, керівник спортивного гуртка «Гарт» Лупинос Олег Миколайович запропонував своїм гуртківцям взяти участь у спортивних змаганнях з настільного тенісу.
    Найактивніші учні були нагороджені грамотами школи.

    «Настільний теніс»

    5-8 класи

    І місце- Дерега Дмитро
    ІІ місце- Коваленко Андрій
    ІІІ місце- Дрегваль Сергій

    9-11 класи

    І місце-Лагода Олександр
    ІІ місце- Лагода Віталій
    ІІІ місце-Герасименко Артем

             Вітаємо переможців!

    ... Читати далі »

    Переглядів: 420 | Додав: Mihail | Дата: 10.11.2017 | Коментарі (0)

      Вже тисячі років в жовтні різні народи відзначають різні свята і фестивалі. Хеловін - одне з найдавніших свят в світі. Його історія налічує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони (богині рослин) і християнського "Дня всіх святих". У ньому дивним чином поєднуються кельтська традиція вшановування злих духів і християнська - поклоніння всім святим.
           
    Хеловін останнім часом відзначається все частіше і в Україні. Цього року і наша школа провела цей захід. Обов'язковою умовою проведення свята було наявність костюмів у всіх учасників. Дівчата і хлопці вбиралися у відьмочок, русалок, вампірів, «Джокерів». Для учнів проведені конкурси та святкова дискотека.
                            ... Читати далі »
    Переглядів: 472 | Додав: Mihail | Дата: 08.11.2017 | Коментарі (0)

          В останній тиждень перед осінніми канікулами у школі проводився тиждень біології. Під час тижня учні школи мали змогу поглибити свої знання з біології. Дітям було показано ряд відеофільмів про природу України та планети Земля. Учні 9-11 класів провели конкурс кмітливих, гру «Слабка ланка». А для учнів 6-8 класів було організовано конкурс на кращу проектну роботу на тему «Почуємо голос Землі». Учні молодших класів взяли участь у конкурсі поробок та малюнків на тему «Природа і ми». В рамках тижня була проведена екскурсія «Природа рідного краю», під час якої учні збирали осінній букет на конкурс «Барви осені». Старшокласники провели для учнів молодших класів конкурс загадок на тему «Смачні овочі та фрукти –плід Землі». Під час тижня діти могли ознайомитись з додатковою літературою про природу та її дивовижні ви ... Читати далі »

    Переглядів: 304 | Додав: Mihail | Дата: 07.11.2017 | Коментарі (0)

    “Увага! Увага! Спішіть-поспішайте!
    Господарі й гості, глядіть, не минайте.
    На ярмарок просим гуртом, поодинці,
    Чекають на вас тут чудові гостинці!

         Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени у нашій школі проводиться осінній ярмарок. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, вчителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. І чого ж цього разу на ярмарку тільки не було: і вареники, і пироги , і хрумкі вергуни, і запашні пиріжечки, і печене, і варене, і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Дорослі та малі залюбки продавали та купували. Кожен хотів продати своє та купити щось смачненьке.
         Найактивніші виявилися учні 11-го класу та зайняли І місце. На ІІ місці 5 клас, а бронзовими призерами нашого ярма ... Читати далі »

    Переглядів: 413 | Додав: Mihail | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)


         З 2015 року в офіційному календарі України з'явилося нове державне свято – День захисника України. Воно встановлено 14 жовтня з метою вшанування мужності та героїзму захисників України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
         14 жовтня також відзначається велике релігійне свято – Покрова Пресвятої Богородиці. За цим святом закріпилася ще й друга назва – Козацька Покрова (День Українського козацтва), а у свідомості народу воно почало асоціюватися з такими поняттями, як військова честь, звитяга, мужність та лицарство. І свято Покрови, і День Українського козацтва, і тепер ще й нове державне свято - День захисника України дуже близькі нашому серцю, бо ми, українці, – най ... Читати далі »
    Переглядів: 371 | Додав: Mihail | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

          День Захисника України відзначається в нашій державі 14 жовтня водночас з Днем Українського козацтва згідно з указом Президента України Петра Порошенка. Це данина любові та поваги до захисника Батьківщини, до ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій на сході України та в інших гарячих точках нашої планети.
         10 жовтня 2017 року в нашій школі відбулася зустріч з учасниками АТО, які захищали суверенітет, єдність, недоторканість кордонів України:
        Ю.І.Єфремов – учитель історії нашої школи, керівник історико-краєзнавчого гуртка, ст. сержант, М.І.Діденко – сержант, О.І. Фоменко –  сержант. Усі вони учасники бойових дій, бійці 23-го батальйону «Хортиця».
         Гості розповіли учням про події в зоні АТО, а також закликали дітей добре вчитися, любити свій рідний край, шанувати батьків, пам'ята ... Читати далі »

    Переглядів: 437 | Додав: Mihail | Дата: 12.10.2017 | Коментарі (0)

    Шановні захисники Вітчизни!
    Дорогі ветерани війни і Збройних сил!
           14 жовтня ми вшановуємо тих, хто захищав рідну землю. Це – ветерани, котрі воювали на фронтах війни, чий ратний подвиг і самопожертва стала символом людського духу і відваги.
            Ми вітаємо також молодих, які одягли військову форму, перейнявши естафету та найкращі традиції від попереднього покоління. Це свято і наших берегинь, які у важкі часи завжди були опорою своїх коханих, синів, братів.
    Переконані, що у пам’яті українців завжди залишаться люди, які боронили рідну землю, з гідністю виконали свій військовий і громадський обов’язок.
            Щиро бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я, щастя і добра. Зі святом в ... Читати далі »
    Переглядів: 344 | Додав: Mihail | Дата: 11.10.2017 | Коментарі (0)

         Останніми теплими днями вересня учні Новокарлівської і Інженерненської шкіл, які відвідують краєзнавчий гурток КЗ «Центр туризму»ЗОР, під час проведення походу вихідного дня, відвідали «Національний заповідник Хортицю», що у Запоріжжі та історико - культурний комплекс « Запорозька Січ». Метою подорожі було ознайомлення дітей з унікальними памятками, які знаходяться у цьому чарівному куточку, одному з семи чудес України – острові Хортиця.
         Своїми враженнями діляться з вами вихованці гуртка: - « Цей день запам’ятався назавжди нам приємним сонячним днем та яскравими спогадами про нашу мандрівку. Під час екскурсії по Січі ми дізналися ... Читати далі »

    Переглядів: 382 | Додав: Mihail | Дата: 10.10.2017 | Коментарі (0)

            Напевно кожен погодиться із твердженням, що найцінніше, що має людина – здоров’я. Тому з метою популяризації серед учнів здорового способу життя, відповідно до Концепції Нової української школи, в КУ «Новокарлівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» були проведені уроки на тему: "Я обираю здорові звички".
            У закладі було проведено виховні години, дидактичні ігри, конкурси, вікторини, організовано виставку дитячих малюнків «Здоровим бути модно». Учні молодших класів мали можливість послухати бесіди та інформаційні хвилинки на тему: «Життя і здоров’я – найцінніша скарбничка людини та дитини»
           Школярі старших класів довідалися багато нового та мали можливість продемонструвати свої знання, набуті на уроках «Основ здоров’я».
    Завданням вчителів-предметників, та класних керівників було у доступній і цікав ... Читати далі »
    Переглядів: 354 | Додав: Mihail | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

    За розум осяйний,
    За мудрість й доброту від Бога,
    Прославимо в віках -
    Звеличимо в піснях –
    Високу працю педагога.

           У світі, якщо уважно спостерігати, ледве не щодня якесь професійне свято. То день пожежника, то день космонавтики, то день торгового працівника... Звичайно, працівникам кожної сфери діяльності хоча би раз на рік потрібен день, коли вони відчуватимуть себе «винуватцями» святкувань.
           Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
           Відбулося таке свято і в нашій школі. В святковій  залі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. Чудовий на ... Читати далі »

    Переглядів: 396 | Додав: Mihail | Дата: 06.10.2017 | Коментарі (0)

    « 1 2 3 4 5 6 7 »