Субота
20.04.2024
18:26
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2017 » Жовтень » 6 » «ЩОБ ЗДОРОВ’Я ДОБРЕ МАТИ, СЛІД ПРО НЬОГО ЗМАЛКУ ДБАТИ»
    11:40
    «ЩОБ ЗДОРОВ’Я ДОБРЕ МАТИ, СЛІД ПРО НЬОГО ЗМАЛКУ ДБАТИ»
            Напевно кожен погодиться із твердженням, що найцінніше, що має людина – здоров’я. Тому з метою популяризації серед учнів здорового способу життя, відповідно до Концепції Нової української школи, в КУ «Новокарлівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» були проведені уроки на тему: "Я обираю здорові звички".
            У закладі було проведено виховні години, дидактичні ігри, конкурси, вікторини, організовано виставку дитячих малюнків «Здоровим бути модно». Учні молодших класів мали можливість послухати бесіди та інформаційні хвилинки на тему: «Життя і здоров’я – найцінніша скарбничка людини та дитини»
           Школярі старших класів довідалися багато нового та мали можливість продемонструвати свої знання, набуті на уроках «Основ здоров’я».
    Завданням вчителів-предметників, та класних керівників було у доступній і цікавій формі познайомити учнів з основними напрямками збереження і підтримання в належній формі свого здоров'я і організму в цілому, формувати в учнів уявлення про корисні та шкідливі звички та їх вплив на здоров’я, про згубну дію на дитячий організм куріння, уживання алкоголю, наркотичних речовин та пропаганда здорового способу життя. Особливий акцент був зроблений на негативний вплив на підлітковий організм шкідливих звичок та модних викликів сьогодення, таких як татуаж, пірсінг, вживання енергетичних напоїв.         Вчителі відповідали на питання дітей про здорове харчування, про наслідки тютюнопаління і вживання так званих "легких" наркотичних засобів, та багато інших питань, що цікавили школярів.

    Білич Олена,
    голова учкому

    Переглядів: 356 | Додав: Mihail | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar