П`ятниця
26.04.2024
02:19
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2017 » Березень » 2 » День героїв Небесної Сотні
    13:01
    День героїв Небесної Сотні

     

    Борись, Вкраїно, за свободу,

    бо кров і сльози пролились.

    І пам’ятай своїх героїв,

    Їх шанувати поклянись.

           З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року-лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, Президентом України підписано указ про щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні. 

          20 лютого 2017 року у Новокарлівській загальноосвітній школі було проведено  загальношкільну лінійку:  « Герої не вмирають…Просто йдуть… », присвячену третій річниці вшанування пам’яті загиблих Євромайдану. Кожен із присутніх розумів, що загинули молоді, енергійні, не байдужі до власної держави люди. Ті, які прагнули змін на краще, щоб кожен громадянин мав можливість пишатися, що він українець. Мав можливість на гідне навчання, лікування, працю, захист, справедливість, щоб кожна родина у власному домі була щасливою і кожен жив у своїй державі гідно.

           Героїв Небесної Сотні, загиблих на Майдані українців, учні школи вшанували  хвилиною мовчання. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передаватися спогади про тих, хто залишив життя земне за власні погляди, за наше гідне життя!      

                Також у школі пройшли уроки – пам’яті, години спілкування та виховні години, тематичні бесіди. Всі учасники навчально- виховного процесу торкнулися пам’яті, яка навіки залишиться у серцях поколінь.  

                                                                                       

                                                                                       Маланіна Каріна,                                                                                              голова учнівського комітету          


           

    Переглядів: 372 | Додав: Mihail | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar