П`ятниця
29.03.2024
01:19
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2017 » Січень » 16 » Тиждень англійської мови (12.12-16.12.2016р.)
    11:55
    Тиждень англійської мови (12.12-16.12.2016р.)
          Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 
    12 грудня 2016 року в нашій школі стартував Тиждень англійської мови. Протягом тижня були організовані і проведені за­ходи в яких активну участь прийняли учні, саме:
    -         12 грудня  відбулась загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови, де було оголошено план заходів на тиждень.
    -         13 грудня   всі учні школи взяли участь у  конкурсі стінгазет, розгадували різноманітні кросворди, ребуси на задані теми серед учнів 1 – 11 класі. Діти підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально. Було визначено кращі роботи, а  переможці  нагороджені грамотами. Учні щиро раділи маленьким перемогам. Також відбувся перегляд мультфільмів англійською мовою з учнями молодших класів з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи.
    У середу для учнів 1-6-х класів був проведений конкурс малюнка «Моя улюблена англійська казка». Мета даного конкурсу – зацікавити молодших школярів у вивченні англійської мови, залучити їх до виконання творчих завдань. 
         У четвер перегляд фільму «Відома та не відома Велика Британія» з метою для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови у кабінеті демонструвалися відеофільми різної складності,після перегляду діти виконували різнорівневі завдання. 
         У п’ятницю 16 грудня запам’яталося творчим вечором видатного англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра «Shakespeare Festival», значення творчої спадщини якого вже давно набуло світового масштабу і нині не втрачає своєї актуальності. У святковій програмі традиційно прозвучали сонети Шекспіра і найвідоміші цитати з його драматичних творів, що вже давно набули статусу крилатих висловів.
     Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять. 
         Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. 
    Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами.
       Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!! 
                                                                                     Ляшенко М.В.,
    вчитель англійської мови

    Переглядів: 534 | Додав: Mihail | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar