П`ятниця
26.04.2024
02:32
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Хто заходив на сайт
Всього відповідей: 19
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Новокарлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2016 » Грудень » 22 » Обласна конференція-звіт про туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді «Мій рідний край»
    11:12
    Обласна конференція-звіт про туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді «Мій рідний край»
          14-15 грудня 2016 р. з метою подальшого залучення учнівської молоді до активної краєзнавчої та пошуково-дослідницької роботи з вивчення історико-культурної спадщини українського народу та природного різноманіття рідного краю, в рамках обласного туру Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» відбулась Обласна конференція-звіт про туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді «Мій рідний край». Конференція заснована і проводиться комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради.
        У Конференції взяли участь 11 делегацій від туристсько-краєзнавчих груп загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з 8 районів та міст області, зокрема (Вознесенівського району м. Запоріжжя; м. Енергодар, м. Мелітополь, м. Бердянськ, Новомиколаївського, Гуляйпільського, Пологівського та Мелітопольського районів, а також закладів обласного підпорядкування: КЗ «Запорізька спеціалізована школа-інтернату «Січовий колегіум» ЗОР та КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» ЗОР. Загальна кількість учасників Конференції – 31 особа.
          Відкриття Конференції та її робота проходила в приміщенні т/б «Дніпрянка» КЗ «Центр туризму» ЗОР. Друге місце зайняла пошукова група гуртка «Історичне краєзнавство» КЗ «Центр туризму» ЗОР на базі Новокарлівської ЗОШ Пологівського району (керівник Єфремов Ю. І.), зі звітом «Історико-культурні та природничі пам’ятки лівобережжя Запорізького району»; Захищала кольори нашої школи учениця 11 класу Маланіна Каріна. Конференція пройшла в дружній атмосфері, учасники отримали позитивні емоції від обміну досвідом під час роботи. Дякуємо директору ТОВ «Стелсі» Крачковському Сергію Анатолійовичу за фінансову підтримку команди.



    Ю.І.Єфремов,
                                                                                                 керівник гуртка
    Переглядів: 410 | Додав: Mihail | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar